Jääkarting Pyhällä

Jääkarting Pyhällä
Nasta lautaan, nastarenkaat alle ja lumi pöllyämään! Pyhätunturin läheisyydessä sijaitsevalla Pyhä Safaris:n jääkartingradalla pääset viilettämään pitkin jäistä rataa ja kilpailemaan seurueesi kesken siitä, kuka voittaa kultamitalin. Jääkarting toimii samaan tapaan kuin tavallinen karting-autoilu, mutta ajoneuvot on varusteltu olosuhteiden mukaisesti nastoitetuilla renkailla sekä hieman jykevämmällä rungolla.

Jääkarting-ajajien tulee olla vähintään 15-vuotiaita, ja seurueessa tulee olla vähintään 4 osallistujaa. Torstain ja lauantain viikko-ohjelmiin voivat osallistua myös pienemmät poppoot.

Karting-kokemuksen aikana pääset aluksi lämmittelemään ja testaamaan ajoneuvoa opastetusti, jonka jälkeen luvassa ovat aika-ajot sekä itse karting-kilpailu. Parhaat kuljettajat palkitaan mitalein! Voit varata seurueellesi joko noin tunnin mittaisen jääkarting-kisan, tai puolentoista tunnin mittaisen pro-kilpailun, johon sisältyy kaksi kisalähtöä sekä välipala ja kuumaa juotavaa. Kumpikin ajoelämys sisältää täyden ajovarustuksen sekä moottorikelkkakyydin jääradalle.

Lue lisää pyhasafaris.com ja tee varauksesi info@pyhasafaris.com tai 0407789106.

.