Frisbeegolfia Pyhällä ja Luostolla

Frisbeegolfia Pyhällä ja Luostolla
Frisbeegolf on helppo, hauska ja edullinen ulkoilma-aktiviteetti koko perheelle. Frisbeegolfradat koostuvat väylistä, joista jokainen alkaa tiiltä, ja päättyy maalikoriin. Kasvit, puut ja muu maasto tarjoavat golfradalle esteitä ja vaihtelevuutta. Pelin lomassa pääset liidättämään frisbeekiekkoa sekä kokeilemaan tarkkuutta vaativia lyhyempiä heittoja. Kuten tavallisessakin golfissa, tavoitteena on saada oma frisbeekiekko maaliin mahdollisimman vähillä heitoilla. Pyhän ja Luoston frisbeegolfradat ovat maksuttomia.

Frisbeegolf Pyhällä

Pyhätunturin liepeiltä löydät 22-väyläisen monipuolisen frisbeegolfradan joka soveltuu eritasoisille pelaajille. Radan luokka on AA1, eli sen varustetaso ja ylläpito ovat erinomaisia, ja väylät tarpeeksi pitkiä myös edistyneemmille pelaajille. Voit vuokrata pelikiekot esimerkiksi radan lähellä sijaitsevan Hotelli Pyhätunturin vastaanotosta.

Osoite:

Kultakeronkatu 21

98530 Pelkosenniemi

Lue lisää radan ominaisuuksista täältä:

https://frisbeegolfradat.fi/rata/pyhatunturi/


Frisbeegolf Luostolla

Luostolla sijaitsee Luosto DiscGolf Park, 18-väyläinen AA1-luokkainen rata. Rata on sijoitettu tunturin laidalle, joten pelin aikana kuljetaan ylä- ja alamäkeen. Pikaisemman, noin tunnin mittaisen pelin voi pelata radan Luoston lenkki -osuudella. Radan kauniissa tunturimaisemissa saatat törmätä myös poroihin! Kiekot voit lainata panttia vastaan Lapland Hotels Luostotunturista tai Santa’s Hotel Aurorasta.

Osoite:

Luostontie 1

99555 Sodankylä

Lue lisää radan ominaisuuksista täältä: https://frisbeegolfradat.fi/rata/luosto-discgolfpark/