Pyhäkoti A & D

650 €/viikko - 3 huonetta - 2 makuuhuonetta
Mökin tiedot
Huoneita
3
Makuuhuoneita
2
Pinta-ala
51㎡
Paikka
Pyhätunturi
Sänkyjä
2
Rakennusvuosi
2009
Kuvaus

Tervetuloa Pyhäkoti Naaliin ja muihin Pyhäkoti-huoneistoihin, vain 30 metriä Perherinteiden hissistä!


Koti on pyhä paikka. Turvallinen, vaivaton ja toimiva soppi, jossa tavarat löytävät paikkansa ja elämä rullaa ilman sen suurempaa yrittämistä.


Juuri tällaista kotoisuutta ja helppoutta haluamme tarjota Pyhäkodin asiakkaille: kohtuuhintaista ja kodinomaista majoitusta Pyhätunturin kupeessa, aivan hiihtokeskuksen juurella, hyvin varustellussa ja skandinaavisen harmonisesti sisustetussa lomakodissa.


Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Pyhäkoti-huoneistoja on neljä, joista A- ja D-huoneistot majoittavat maksimissaan 4 aikuista ja B- ja C-huoneistot viisi aikuista.

A- ja D-huoneistoissa on yläkerrassa parisänky ja olohuoneessa vuodesohva. Alakerrassa on makuuhuone, jossa yhden hengen sänky ja takkahuoneessa on yhden hengen runkopatja.

B- ja C-huoneistoissa on yläkerrassa parisänky ja olohuoneessa vuodesohva. Alakerrassa on kerrossänky (1+1 henkeä) sekä takkahuoneessa yhden hengen runkopatja.

Huoneistot on sisustettu uudestaan keväällä 2018.

Pyhäkodin sijainti Pyhän keskustassa on erinomainen, olet sitten lomailemassa lasten kanssa tai aikuisten kesken:

  • Pääset mäkeen ja rinteeseen suoraan ovelta, hissille vain 30 metriä
  • Perherinteet kivenheiton päässä pihasta
  • Hyvinvarusteltu K-market Pyhäntähti 550 metrin päässä, kävellen n. 6 minuuttia
  • Ravintola Huttuhippu 500 metrin päässä, kävellen n. 7 minuuttia
  • Kävelymatkan päässä useita muitakin ravintoloita

Hyvin hoidetut hiihtoladut lähtevät pihapiiristä. Kelkkareitille on matkaa n. 60 metriä. Kansallispuisto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen. Opastettuja patikka- ja pyöräilyreittejä on valittavana jokaisen kuntotasolle. Melontaan ja kalastukseen on mahdollisuus läheisillä joilla, puroilla ja Pyhäjärvellä.

Hinnoittelu eri ajankohtien mukaan:

Huippusesonki (hiihtolomaviikot 8 ja 9, joulu ja uusivuosi, pääsiäinen): 1100-1150€ /viikko
Talvisesonki (viikot 10-16) 850€/viikko
Talven muut ajat (viikot 2-7 ja 17): 700-800 € /viikko

Ominaisuudet
Astianpesukone
Aurinkopaneeli
Grilli
Internet-yhteys
Jääkaappi
Kaasu
Liesi
Kuivauskomero
Palju
Laituri
Pakastin
Parvi
Poreamme
Pyykinpesukone
Pyörätuolisopivuus
Sauna
Sisä-WC
Suihku
Sähkö
Sähkösauna
Kamiina
TV
Ulko-WC
Ulkoporeallas
Vene
Vesijohto
Urheilu ja vapaa-aika
Veneily
Kalastus
Golf
Sienestys
Ratsastus
Uinti
Hiihto
Laskettelukeskus
Maastopyöräily
Metsästys
Marjanpoiminta
Moottorikelkkailu
Kävelypolkuja
Tennis
Muista

Sisäänkirjautuminen klo 18

Uloskirjautuminen klo 11

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Pitääkö minun siivota mökki itse?
Kyllä. Mikäli mökkiä ei ole siivottu, veloitamme siivousmaksun 100 euroa. Mökki on siivottava huolellisesti: mökin on oltava vähintään yhtä siistissä kunnossa kuin saapuessasi sinne! Katso mökistä löytyvät siivousohjeet. Siivotessa mökkiä muistakaa myös viedä roskat. Talo tarjoaa siivoustarvikkeet.

Voitte varata loppusiivouksen erikseen, se maksaa 65 euroa ja maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä. Ilmoittakaa mieluusti etukäteen, mutta loppusiivouksen voi varata milloin vain.

Tarvitsenko omat lakanat ja pyyhkeen?

Kyllä. Voitte tilata meiltä etukäteen pyyhkeet ja lakanat, ne maksavat 15 e / henki / majoitus ja ne maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Milloin sisäänkirjautuminen mökkiin on?
Aikaisintaan kello 18. Useimmiten pystymme lupaamaan sisäänkirjautumisen kello 15 mennessä ja laukut voitte tuoda aina kl 12 kun edellinen vieras on kirjautunut ulos. Sisäänkirjautumista ennen klo 18 voi tiedustella +358 50 546 9476 / Venla Reitti.

Milloin uloskirjautuminen on?

Kello 11. Muistakaa jättää avain lukkoboksiin.

Miten kirjaudun sisään?
Saatte avaimen lukkoboksista, johon annetaan koodi tehtyänne varauksen.


Onko mahdollisuutta varata vauvan sänky/potta/syöttötuoli?
Kyllä.


Voinko vuokrata paljun mökkini piha-alueelle? Voit vuokrata paljun ulkoiselta vuokraamolta (itsenäisesti), mutta ylimääräisestä puun ja vedenkulutuksesta veloitetaan 50 euroa. Mikäli hankit paljun piha-alueelle, on siitä aina ilmoitettava etukäteen.

Mikä asunnoista on minun?
Useimmiten vahvistamme asunnon n. viikkoa ennen sisäänkirjautumista. Mikäli asuntoa ei ole vahvistettu, soittakaa asiakaspalveluumme muutama tunti ennen sisäänkirjautumista.

Talon säännöt

Ei erillisiä talon sääntöjä

Peruuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti, kirjeellä osoitteeseen Valkea Homes Oy, Hyväntoivonkatu 8 A 44, 00220 Helsinki, tai puhelimitse numeroon 0407741777 tai sähköpostilla osoitteeseen info@pyhakoti.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Valkea Homes:iin.

Toimistoajan (ma-pe 8.30-17, la 10-18) ulkopuolella ilmoitettu peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana toimistopäivänä.

Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei varausmaksun osuutta palauteta.

Mikäli varaus peruutetaan muusta syystä kuin alla mainitusta syystä myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.

Tarkemmat varausehdot löydät täältä