Laavu 13

700 €/viikko - 5 huonetta - 4 makuuhuonetta
Mökin tiedot
Huoneita
5
Makuuhuoneita
4
Pinta-ala
110㎡
Paikka
Pyhätunturi
Sänkyjä
8
Rakennusvuosi
1992
Kuvaus

Tervetuloa Laavu-mökkeihin Pyhätunturille!


Saatavilla on kaksi kappaletta samanlaisia vierekkäisiä mökkejä, Laavu 13 (Laavutie 13) ja Laavu 15 (Laavutie 15)


Laavu-mökit ovat 110 neliön kokoisia, ja ne majoittavat tarpeen tullen jopa 4+6 henkeä. Kaikki mukavuudet sisältyvät mukaan.


Laavu pähkinänkuoressa:


  • Majoittaa yhteensä jopa 10 henkeä, suosittelemme majoitusta max. 8 hengelle
  • Alakerta: Kaksi makuuhuonetta parisängyllä, WC, tupakeittiö ja saunaosasto
  • Yläkerta: Kaksi pienempää makuuhuonetta parisängyllä sekä aulatila kahdella parisängyllä (suosittelemme aulatilaa lähinnä lasten käyttöön)
  • Keittiö sisältäen tarvittavat astiat ja muun kodintekniikan (astianpesukone, mikro, uuni, kahvinkeitin, astiasto jne.)
  • Olohuoneessa TV/DVD ja muu tarvittava tekniikka
  • Loistava WiFi
  • Saunatilat n. 4-5 henkilölle kerrallaan
  • Pukuhuoneessa pyykinpesukone
  • Terassi: täydellinen rentoutumiseen saunan jälkeen tai aamukahvien nauttimiseen
  • Ulkona palju / kylpytynnyri 4-6 henkilölle, jatkuvakäyttöinen vedenpuhdistusjärjestelmä, kulkutiet altaalle.

Kokemus, jota et hevillä unohda: Paukkuva pakkanen, paksulti lunta, tähtitaivas ja syleilevän lämmin vesi, elämä on sittenkin mukavaa!

(Huom! kylpytynnyrin käytöstä on aina sovittava etukäteen joko omistajan tai huoltofirman kanssa). Paljun vuokra on 150 € / viikko talvella ja 120 € / viikko kesällä.

Lämmityspistokkeet autoille.

- Liinavaatepalvelu haluttaessa, 15 € / henkilö

- Loppusiivouksesta sovitaan tilattaessa, 100 € / kerta


Laavu 13 sijaitsee osoitteessa Laavutie 13, 98530 Pelkosenniemi


Laavu sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä Pyhän Polarhisseistä, josta pääset kätevästi nousemaan rinteisiin. Yhdyslatu valaistuille murtomaaladuille kulkee aivan mökkien takaa vain 15 metrin päässä mökistä.


Hyvin varusteltuun K-Market Pyhäntähteen on vain noin 2 kilometrin matka. K-Marketin ympäristöstä Pelkosenniemen keskustasta löydät myös muutamia ravintoloita, baareja ja kauppoja sekä tietysti suksi- ja lumikelkkavuokraamoita, bensa-aseman ja Luontokeskus Naavan, joka toimii alueen vierailijakeskuksena.


Pyhätunturi on tunnettu loistavista laskettelurinteistään, laduistaan ja ainutlaatuisesta kansallispuistostaan, jossa matkailijat voivat ihastella luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta, luonnon ainutlaatuisessa ja ennen kokemattomassa rauhassa.


Kun vihdoin olet saapunut määränpäähän, voit antaa arkimurheille kenkää, sytyttää takkatulen, valmistautua saunan syleilevään lämpöön, helliä kehoasi kylpytynnyrissä tai muuten vaan rauhoittua hyvin ansaitun loman hellään huomaan.


Kun olet rauhoittunut ja levännyt, on aika aktivoitua käyttämään alueen suomia mahdollisuuksia, kaikkine palveluineen, joita alueen yrittäjät ovat kehittäneet, viihtymistäsi ajatellen. Koe Pyhän tunnelma ja syke, ole hellä itsellesi ja nauti.

Mitä siis enää odotat? Varaa majoituksesi Laavusta ja nauti Pyhän uskomattomasta tunnelmasta ja Suomen luonnosta täysin rinnoin!

Hinnoittelu eri ajankohtien mukaan:

Huippusesonki (hiihtolomaviikot 8 ja 9, joulu ja uusivuosi, pääsiäinen): 1200-1500€ /viikko

Talvisesonki (viikot 10-16) 1200 €/viikko

Talven muut ajat (viikot 2-7 ja 17): 900-1000 € /viikko

Ominaisuudet
Astianpesukone
Aurinkopaneeli
Grilli
Internet-yhteys
Jääkaappi
Kaasu
Liesi
Kuivauskomero
Palju
Laituri
Pakastin
Parvi
Poreamme
Pyykinpesukone
Pyörätuolisopivuus
Sauna
Sisä-WC
Suihku
Sähkö
Sähkösauna
Kamiina
TV
Ulko-WC
Ulkoporeallas
Vene
Vesijohto
Urheilu ja vapaa-aika
Veneily
Kalastus
Golf
Sienestys
Ratsastus
Uinti
Hiihto
Laskettelukeskus
Maastopyöräily
Metsästys
Marjanpoiminta
Moottorikelkkailu
Kävelypolkuja
Tennis
Muista

Sisäänkirjautuminen klo 18

Uloskirjautuminen klo 11

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Pitääkö minun siivota mökki itse?
Kyllä. Mikäli mökkiä ei ole siivottu, veloitamme siivousmaksun 120 euroa. Mökki on siivottava huolellisesti: mökin on oltava vähintään yhtä siistissä kunnossa kuin saapuessasi sinne! Katso mökistä löytyvät siivousohjeet. Siivotessa mökkiä muistakaa myös viedä roskat. Talo tarjoaa siivoustarvikkeet.

Voitte varata loppusiivouksen erikseen, se maksaa 100 euroa.

Tarvitsenko omat lakanat ja pyyhkeen?

Kyllä. Voitte tilata meiltä etukäteen pyyhkeet ja lakanat, ne maksavat 15 e / henki / majoitus ja ne maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Milloin sisäänkirjautuminen mökkiin on?

Aikaisintaan klo 18. Useimmiten pystymme lupaamaan sisäänkirjautumisen kello 15 mennessä ja laukut voitte tuoda aina kl 12 kun edellinen vieras on kirjautunut ulos. Sisäänkirjautumista ennen klo 18 voi tiedustella +358 50 546 9476 / Venla Reitti.

Milloin uloskirjautuminen on?

Kello 11. Muistakaa jättää avain lukkoboksiin.

Miten kirjaudun sisään?

Saatte avaimen lukkoboksista. Lukkoboksi sijaitsee oven vieressä. Muistakaa laittaa avain takaisin boksiin uloskirjautuessa!

Talon säännöt

Ei erillisiä talon sääntöjä

Peruuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti, kirjeellä osoitteeseen Valkea Homes Oy, Hyväntoivonkatu 8 A 44, 00220 Helsinki, tai puhelimitse numeroon 0407741777 tai sähköpostilla osoitteeseen info@pyhakoti.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Valkea Homes:iin.

Toimistoajan (ma-pe 8.30-17, la 10-18) ulkopuolella ilmoitettu peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana toimistopäivänä.

Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei varausmaksun osuutta palauteta.

Mikäli varaus peruutetaan muusta syystä kuin alla mainitusta syystä myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.

Tarkemmat varausehdot löydät täältä