Pyhä Unplugged 2019

Pyhä Unplugged 2019
Pyhä Unplugged 2019 järjestetään taas 1.8. – 4.8.2019 – eli elokuun ensimmäisenä viikonloppuna!

Mikä Pyhä Unplugged 2019 sitten on? Ehkäpä koko Suomen ihastuttavin festivaali, jossa mukana ovat tällä kertaa Ismo Alanko, Von Hertzen Brothers, Atomirotta, Lenni-Kalle Taipale & SVY, Sami Pitkämö, Marzi Nyman, Osmo Ikonen, Vesta, Jore Marjaranta, Jaakko Laitinen & Väärä raha, Scandinavian Music Group, Vesterinen Yhtyeineen, Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band, Johanna Försti, Diandra, Viitasen Piia, Dave Lindholm, Kari Peitsamo, posetiivari Tare Saitajoki, Aki Louhela ja Steve ´N´ Seagulls. Nämä esiintyjät laittavat tantereen tärisemään, tunteita pintaan ja ihon kananlihalle. Aivan varmasti!

Aikamoinen kattaus, eikö vain? Niin meidänkin mielestämme. Pyhä Unplugged 2019 -festivaalin esiintymispaikat ovat Tajunkankaan ja Aittakurun lavat, Hotelli Pyhätunturi, ravintola Tsokka ja Revontulikappeli. Isoimpiin tiloihin mahtuu samanaikaisesti satoja katsojia nautiskelemaan huimasta tapahtumasta.

Vaikka moni suomalainen ei pienestä festarista olekaan vielä kuullut, on tapahtuma silti ollut loppuunmyyty lähes joka vuosi. Ole siis ajoissa, kun tilaat lippuja Unplugged-tapahtumaan. Esimerkiksi ulkoilmalavojen akustiikka on erittäin kehuttua – aina ulkomailla asti.

Vaikka mielenkiintoisimmat konsertit ovatkin ehkä ulkotiloissa, on suurin osa festarin tarjonnasta sisätiloissa. Hotelli Pyhätunturin ”iltajamit” ovat olleet upeita jo vuosikausia ja 2019 ei tule olemaan poikkeus millään tavalla!

Katso lippujen hinnat ja tarkemmat aikataulut täältä!

Pyhä Unplugged 2019 majoitus

Pyhäkoti tarjoaa sinulle loistavat puitteet Pyhä Unplugged 2019 -tapahtuman majoitukseen. Katso Pyhä-mökit täältä ja tutustu huoneistoihimme tästä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään (eli ensimmäisenä varaavat saavat tietysti majoituksena, kaikille tilaa ei riitä, vaikka meillä useampia huoneistoja onkin).