Omistajien kokemuksia

Omistajien kokemuksia

Lasse – Pyhätunturi:

Aikaisemmin mökki oli minulle lähinnä rasite ja rahareikä. Ehdin viettää mökissäni vain kaksi viikkoa vuodesta. Lopun aikaa se seisoi tyhjän panttina ja lähinnä ränsistyi. Vuokrasin mökkiäni aiemmin toisen mökinvuokrausfirman kautta, mutta tilipäivänä huomasin tuoton jäävän melko pieneksi.

Valkea Homesin kautta sain mökistäni paremman tuoton. Mökkini sai uuden elämän ja minä sain paremman tulonlähteen. Mökkiäni oikeasti huolletaan ja hoidetaan sekä siivotaan aiempaa paremmin. Kirsikkana kakun päällä, se on aina paraatikunnossa kun itse menen lomalle. Minun ei tarvitse aloittaa lomaani siivoamalla paikkoja.

Katri – Luosto:

Mökki ikään kuin putosi syliini, kun mummoni kuoli. Itse en koskaan ole oikein ollut mikään mökkeilijä – viihdyn paremmin kaupungissa ja auringossa. Siitä tuli riippakivi, kun en oikein saanut sitä edes myydyksi. Ensin yritin pyörittää mökkivuokrausta itse laittamalla sen suoraan AirBnB:hen, mutta ajauduin ongelmiin, kun siivouspalvelu ei toiminut kunnolla enkä osannut hinnoitella mökkiäni suhteessa hetkelliseen kysyntään. Käyttöaste jäi pieneksi ja säätöä oli niin paljon, että tein melkein kokonaista toista työpäivää.

Kokeilin paikallista toimijaa vuokravälittäjänä, mutta tällöin tuottoni jäi hyvin pieneksi suurten hallinnointkulujen vuoksi. Pyhäkodin kautta löysin uuden, tehokkaamman ja tuottavamman tavan hyötyä mökistäni. Tiedän, että siitä pidetään huolta ja saan siitä säännöllistä kuukausituloa, jolla rahoitan omat lomani, lähinnä Etelä-Euroopassa.

Minna ja John – Pyhätunturi:

Hankimme mieheni kanssa mökin Pyhältä, kun lapset alkoivat olla parhaassa laskettelu-iässä. Itse ehdimme Pyhälle vain parina viikkona vuodessa, joten laitoimme mökin heti erääseen paikalliseen vuokrauspalveluun, jotta saisimme siitä tuloa ja käyttöaste nousisi.

Koimme kuitenkin pienehkön pettymyksen, sillä vuosittainen tuotto oli selkeästi alle odotusten. Lisäksi jouduimme lopulta itse säätämään melko paljon. Siirsimme mökin Pyhäkodille, jonka kautta olemme saaneet selkeästi paremman tuoton mökistä ja jonka kanssa yhteistyö on alusta asti sujunut moitteettomasti.

Lisätulo on mahdollistanut monia aiemmin kaukaisia haaveita. Meidän ei ole tarvinnut tehdä mitään muuta, kuin merkitä perheemme omat viikot varauskalenteriin ja ilmoittaa tilinumero Pyhäkodille. He hoitavat kaiken muun ja mökkini tuottaa meille tervetullutta lisätuloa joka kuukausi.

Henkilökohtaisen appi/nettiprofiilin kautta pääsemme näkemään reaaliajassa, miten mökki on meille tuottanut. Pyhäkodin kansainvälistä kokemusta omaava tiimi on tuonut mökillemme aivan uuden asiakaskunnan, jonka kautta käyttöaste on lähellä sataa.