Mökin ja huoneiston omistajalle

Mökin ja huoneiston omistajalle
Onko sinulla mökki tai huoneisto, jota et käytä tai jossa käyt muutaman kerran vuodessa? Koituuko mökistäsi sinulle lähinnä kuluja? Tai onko mökkisi jo jonkun perinteisen mökkivuokraajan listoilla, mutta haluaisit mökistäsi enemmän tuloa? Oletko miettinyt mökkisi myymistä? Mieti uudelleen, sillä loma-asuntosi saattaa olla arvokkaampi, kuin arvaatkaan. Meidän avullamme saat mökkisi tuottamaan enemmän.

Valkea Homes on täyden palvelun nykyaikainen loma-asuntojen välittäjä. Valkea Homes hoitaa varaukset, vuokrausaikataulut, huollon, siivouksen, markkinoinnin ja älykkään hinnoittelun, joka houkuttelee vuokraajat mökkiisi lomalle ja maksimoi sinun vuokratuottosi mökin omistajana.

Sinun tehtäväksesi jää kerätä tuotot!

Verrattuna kilpailijoihimme, Valkea Homes antaa sinulle mökin omistajana selkeästi parhaan vuokratuoton ja poistaa vuokraamiseen liittyvää vaivaa ja säätöä. Tämän mahdollistaa nykyaikainen lähestymistapa, jossa uuden teknologian mahdollisuuksia hyödyntäen karsimme turhia ja kalliita kuluja, hinnoittelemme mökkiyöt älykkäästi ja markkinoimme mökkiäsi siellä, mistä matkaajat nykyään etsivät majoitusta. Näin mökillesi jää vuodessa mahdollisimman vähän tyhjiä öitä, mikä nostaa käyttöastetta ja maksimoi tuottosi.