Miksi valita Valkea Homes?

Miksi valita Valkea Homes?

Perinteiset loma-asuntojen vuokravälittäjät eivät markkinoi mökkejä siellä, missä ihmiset niitä nykyään etsivät, kuten AirBnB ja Booking.com. Ne eivät myöskään optimoi lomaöiden hintoja älykkäästi tekoälyä hyödyntäen. Näitä kanavia hyödyntävät palveluntarjoajat taas eivät tarjoa kokonaisvaltaista palvelua, jolloin mökin tai huoneiston omistajalle itselleen jää vastuu avaimista, siivouksesta ja toiminnan pyörittämisestä.

Meiltä saat molemmat!

Alustatalous on nykyajan vuokrauskanava. Pitkän linjan alusta- ja nettiyrittäjinä me ymmärrämme modernia vuokrausliiketoimintaa sekä sitä, miten se toimii.

Pitkään kiinteistöalalla toimineena olemme huomanneet, että mökkien tai lomahuoneistojen vuokraaminen nykyaikaisten kanavien kautta on työlästä ja vaatii omistajaltaan paljon säätöä ja huolta. Me ratkaisemme tämän ongelman ottamalla kokonaisvastuun mökkisi, huoneistosi tai kiinteistösi vuokratuoton kasvatuksesta. Kokonaisvastuu tarkoittaa sitä, että hoidamme mökkisi vuokrausaktiviteetit, tekoälyyn pohjautuvan hinnoittelun, joka vastaa kysyntää täsmällisesti, peruutusten hallinnoinnin, maksuliikenteen sekä siivous-, talonmies- ja isännöintipalvelut.

Markkinoinnissa käytämme niin perinteisiä portaaleja, kuin Facebook ja Google Adwords -mainontaa. Lapin matkailu kiinnostaa enenevässä määrin erityisesti kasvavilla Aasian markkinoilla. Tämän markkina-alueen valloittaminen saattaa olla markkinointia tuntemattomalle mökinomistajalle haastavaa. Siksi me hoidamme tämänkin asian puolestasi.

Kansainvälinen tiimimme puhuu sujuvasti viittä kieltä ja pystymme operoimaan näiden lisäksi myös kuudella muulla kielellä, jolloin asioiden väärinymmärrys vuokraajan ja kiinteistönomistajan osalta pienenee.

Nykyaikaiset kanavat?

Nykyaikaiset mökin- ja kiinteistönvuokrauskanavat tarkoittavat niitä paikkoja, joissa ihmiset todellisuudessa ovat. Isosti. Tarkoitamme sellaisia paikkoja, kuten AirBnB ja Booking.com joihin lomalainen, ja erityisesti ulkomailta Lappiin matkustava matkalainen, ensimmäisenä menee etsimään lomansa ajaksi kattoa päänsä päälle.

Facebook ja Google Adwords -mainonta?

Nykyiset ja tulevat matkustajat ovat sosiaalisessa mediassa. Hyvin paljon. Algoritmeihin perustuva mainontamme löytää juuri sinun mökkiisi sopivat asiakkaat ja mainostaa sitä heille.

Tekoälyyn pohjautuva hinnoittelu?

Tekoälyyn ja viimeisimpään teknologiaan perustuva hinnoittelumme laskee hinnan jokaiselle yölle erikseen ketään ihmistä tarkemmin. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pienen määrän tyhjiä öitä mökillesi tai huoneistollesi ja maksimoi tuottosi. Isosti.

Kansainvälinen tiimimme?

Kansainvälisellä tiimillämme on työ- ja opiskelukokemusta Yhdysvalloista, Singaporesta, Ruotsista, Japanista, Englannista, Ranskasta (keksi itse lisää tähän). Näin ollen meiltä löytyy osaamista monenlaisista kulttuureista tulevien matkustajien kanssa asioimiseen.

Oma mökkiprofiili

Mökillesi luodaan oma profiili, josta näet kaikki mökkisi tulot läpinäkyvästi ja reaaliaikaisesti. Me maksamme sopimuksen mukaiset tuotot tilillesi kaksi kertaa vuodessa.