Joogaa ja pilatesta

Joogaa ja pilatesta
Jooga on lempeä tapa helliä kehoa ja mieltä ulkoilupäivän päätteeksi. Sillä voi myös herätellä kehoa tulevaan laskupäivään!

Hotelli Pyhätunturin Kokouskeskuksen Isokuru-salissa joogatunteja pitää määrättyinä aikoina fysioterapeutti-joogaohjaaja Sanna Kyllönen Fysio Arcticasta. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, ja joogamattoja voi lainata paikan päältä. Tuntien ajankohdat voit tarkistaa osoitteesta https://pyha.fi/koe-nauti/tapahtumat/.

Pyhä jooga järjestää joogan ja pilateksen tilaustunteja. Tunnit voidaan sovittaa osallistujien taitotason mukaisesti joko aloittelijoille tai kokeneemmille harrastajille. Tilaustunnit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan: tunti voi yhtä hyvin olla palauttava, herättävä tai lihaskuntoa vahvistavaa harjoittelua. Vaihtoehtoina ovat yinjooga, flowjooga, astangajooga sekä klassinen mattopilates. Tilaustunti voidaan järjestää joko asiakkaan järjestämissä tiloissa tai tarvittaessa Pyhän keskustassa vuokratiloissa. Joogamattoja ja muita apuvälineitä saa lainaksi järjestäjältä. Tunnit ohjaa joogaopettaja Pia Kangas. Lisätietoja: https://pyha.fi/yritys/pyha-jooga